Annons
Annons

Lucka Nr 20: Om vad du önskar dig i Julklapp

Annons

I år har jag faktiskt inte önskat mig så mycket, men fick jag önskeönska skulle jag allra helst vilja ha den här. Bara fantastisk. Ni vet en sådan idé som man önskar att man själv kommit på och fick utveckla. Och för er som sett den cirkulera runt men ännu inte klickat på play. Bara gör det. Den är fantastiskt rolig&söt.

Resten av kalendern hittar du här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Naw! Vilken skojsig greja!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar