Annons
Annons

Lyssna på blommorna

hejregina.blogspot.com böcker2Ni som följer mig på instagram (agnesregina) vet redan att jag befinner mig i Kina! (Vi är här för att tävla med vårt hus som vi har byggt under hela våren. Jag har inte skrivit så mycket om det men det är ett projekt med skolan och nu ska det alltså avgöras.) Men jag ville egentligen mest visa dessa anteckningsblock som jag hittade härrom dagen! hejregina.blogspot.com böckerFåglar, blad och fina ord 再见
Annons
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar