Annons
Annons

Välkomna, men vad har hänt?

hejregina.blogspot.com fjärilarHär kommer en liten sammanfattning från sommaren till er som har förmånga olästa inlägg på bloglovin och inte riktigt vet var ni ska börja. Detta har hänt sedan sisthejregina.blogspot.com flyttJag och Mattias började sommaren med att sortera hos våra föräldrar och se vad vi skulle ta med till den nya lägenheten

Annons

hejregina.blogspot.com flyttaHejdå rensade rummethejregina.blogspot.com stockholm2Sen tog vi en tur till Stockholm och hälsade på i Vintagefabriken hejregina.blogspot.com tomtOch när vi kom hem plockade vi ner hyllor och möbler i lägenheten så att det blev helt kalthejregina.blogspot.com kransenPå midsommar gjorde jag den enklaste kransen och visade hurhejregina.blogspot.com bordet4Sen fixade jag till min serveringsvagn med en bordsskiva av kakel och hittade en fin glasvas som också fick flytta medhejregina.blogspot.com hemmaSen lämnade vi Göteborg och sa hejdå till lägenheten med 23 bilder. Lite sorgligt Men sen blev vi såhär glada när vi kom på att vi ska bo i Malmö! hejregina.blogspot.com akvarium1Jag lät några blommor flytta in i mitt växthus/akvarium hejregina.blogspot.com kök1Och vi blev växtvakter och vårt kök blev som en djungel hejregina.blogspot.com böckerOch efter två veckor i den nya lägenheten med målande och spacklande åkte jag till Kina en månad med skolan. Där slet vi nästan ut oss och byggde ett hus och det enda jag hann meddela er var att jag hade köpt tre blockhejregina.blogspot.com tapetljusTillbaka i Sverige fortsatte vi med lägenheten och jag tapetserade för första gången i mitt liv. Kul och inte alls så svårt som man kan trohejregina.blogspot.com vindenEn dag åkte vi till Mattias föräldrars vind för att se om vi kunde hitta något fint bland lådornahejregina.blogspot.com glimt3Och efter ytterligare två veckor i lägenheten fick ni se några glimtar av hur det ser ut

Nu ser jag fram emot en hösttermin där vi riktigt kan bo in oss, gå på mycket loppisar och ha vänner som sover på vårt golv.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Det här var hemskt fiffigt – en post-sommarsammanfattning! Jag tror jag hänger på, om det är okej.

 • Anonymous

  Hej. Var har ni fått tag på världskartan?
  Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Kram från Johanna.

 • Hej, den stod oanvänd på mitt förra jobb så jag fick ta med den hem.
  Har tyvärr inte hittat märket på internet. Den är nog köpt på 80talet..
  Men du kan säkert hitta något liknande!
  Tack 🙂

 • wow så mycket snygga möbler ni har! ser gärna mer ur nya lägenheten sedan! 😉

 • Anonymous

  Men vad händer nu i Malmö? Ska du jobba som arkitekt? Har du kanske redan börjat???

 • Ja, jag är också nyfiken på vad du ska hitta på här i Malmö? Är du klar med utbildningen?

 • rensade rummet-bilden: *____*

 • Instämmer med alla talare ovan, och dessutom; vilken underbar rubrik. 🙂

 • IK

  Fantastisk fint, så inspirerende!

 • så najs!

 • så fint det ser ut!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar