Annons
Annons

→ ny familjemedlem ←

äntligen hejregina

Vi har blivit föräldrar!!!! Och det är ju faktiskt en helt galen upplevelse kan jag meddela ☼ ✿ ✈ ✽ ♡ ♫ ➳ En hel liten människa som plötsligt finns i samma värld som oss! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Så mycket av allt. Jag återkommer. Nu ska jag pussa på små små fötter ♡ kram&hej

DELA (283)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Stine Friis Hals

  Gratulerer så utrolig mye!! 😀 Håper alt står bra til med mor, far og barn.

 • Sofiabystrom.blogg.se

  Åh så fantastiskt!! Stort grattis till er! Kram!

 • Anna

  Ååh stortstort grattis!!

 • Men va underbart!! Stort grattis till er! Den finaste gåvan man kan få har jag hört 🙂

 • Malin

  Grattis! Vilken fin nyhet att vakna till på en dimmig torsdagsmorgon 🙂 Lycka till med allt.

  http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com

 • Bea

  Grattis! Helt fantastiskt.

 • Rebecka

  Åååh vilken liten nuttig en<333 Grattis och all lycka till er!

 • miranda

  Så himla himla fint! Grattis!!

 • Silje

  Så fin, liten skapning! Gratulerer så mye til dere begge to! 😀

 • Ebba

  åh jesus va fint

 • Linnea

  Jätte jätte stort grattis!!!

 • halvskarp

  Wow!! Tusenmiljarder grattis! Fan vad underbart! Äntligen 😀

 • Grattis till er båda <3

 • Ida Andersson

  Men åååååå!!! Detta gjorde min dag. Stort stort grattis!! Jag är helt säker på att den här nya lilla människan kommer få en helt underbart välkomnande av er! Många lyckönskningar från Ida

 • Emmy

  Stort grattis!!! Vad glad jag blev av att läsa detta! All lycka till er alla tre!

 • ♡ Hurra hurra och grattis igen!! ♡

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • emmylinnea

  Gråter en skvätt. Tusen grattis till er och denna lilla varelse <3

 • Mikaela

  Åhh så himla stort! och fint! Grattis igen!

 • Acires.se

  nej men gud, grattis! Hoppas ni alla mår bra!

  Nu längtar man ju ännu mer efter vår lilla bebis!

 • emina

  men hjälp vad fint! stort grattis! hoppas ni mår fint allihop! <3 <3

 • Annie – Annies Enkla

  Stort grattis! I morgon fyller Elise 5 månader. Helt otroligt att hon funnits hos oss så länge, men helt otroligt att hon en gång i tiden inte fanns i vårt liv. Galet att få barn alltså! Njuuut nu nu nu!! Kram

 • Annette

  Åh, stort grattis! <3

 • Elin

  Grattis!!

 • Jonill

  Gratulerer 🙂

 • Lisa

  Alltså så fint! Kände det på mig, att det här inlägget skulle bli det nästa. Stort grattis till er! <3

 • hurra!!!!! så jävla glad för er!

 • Maja

  Stort grattis till er! Den där lilla kommer få två dunder bra föräldrar!

 • Sandra

  Stort grattis till er alla!

 • Daniella Witte

  Ååå, så underbart! Grattiskramar från mig till dig och din fina lilla klimp.

 • Anders

  Underbart! Stort grattis!

 • Kajsa

  Grattis Agnes!!!

 • Amanda

  Åh vad fint, stort grattis!!

 • Elvira Rut Olivia

  Åh! Grattis till er <3

 • Erika

  Åh, grattis!

 • www.matildasalmen.blogg.se

  Stort grattis!!

 • Borgmästaren

  Så himla roligt! Grattis och lycka till med allt det nya!!

 • Anna Ileby

  Åhhhh stort mega jättegrattis!!!! Så omvälvande och fantastiskt och läskigt och underbart!

 • Grattis! Så härligt!!

 • Grattis till er!!! Har gått och undrat om det hade hänt än, så skönt att allt verkar ha gått bra!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar