Annons
Annons

▢ x16: vår, brita och lite av vårt hus

IMG_0986

● Jag och Brita! (← samma bäbis, nytt namn) ● Och en annan kattkompis på en annan plantskola. Så mysigt när det stryker kring benen när man står och väljer blommor <3 ● Sen har vi henne igen. Hon som gör mig överlycklig, utmattad och pirrig på samma gång ● Och så det här goda! Jag blev jag ju hembjuden till en bloggläsare som bjöd på detta magiska pålägg och det här är alltså orginalmackan a la Isabell. Numnum (som Robin hos min dagmamma skulle ha sagt) (ett minne som just poppade upp) (?)

Annons

IMG_0988

● Och alla blivande tomater! Jag satte visst busktomater och när alla 20 tog sig insåg jag att det skulle bli lite väl mycket så nu har jag portionerat ut en del till vänner så att vi förhoppningsvis (?) hinner med att äta upp ● Sen en typisk mat jag hakar upp mig på. Med zucchini och curry. Gjorde varianter på denna tills pastan tog slut ● Och så det här lilla hörnet av vardagsrummet som inte ser ut så här längre ● Mattias och Brita på Malmö central efter tur och retur till Stockholm. Och igår åkte vi upp igen, fast utan Mattias

IMG_0989

● Vi i hallen igen och hon släpper inte telefonen ur sikte ● Sen gick jag på ljummen promenad och möttes av det här när jag kom hem = fint! Här får ni ju en liten glimt av hur vårt hus ser ut också ● Och det här är redan gammal information för så här kan hon inte sitta längre pga att hon kastar sig ner på golvet om hon får chansen. Men hon pratar fortfarande lika högt som på bilden. Ibland så högt att man inte kan lyssna på något i bakgrunden för det ändå inte går att följa med. Mest r och höga toner ● Och hur ska man någonsin kunna säga emot henne när hon redan använder den här minen?

IMG_0987

● Sen är picknicksäsongen här och hon leker med samma sak i ca 15 sekunder innan hon vill ha en ny ● Och förra veckan såg det ut så här i Malmö!!! ● Sen en kväll hängde vi på vårt trädäck och planterade om vilket var såhär ↑ kul ● Och på med vårskorna!

mvh @agnesregina + telefonen

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • lovisa

  åh älskar namnet! det är min och karlns topp ett favoritflicknamn! skit i rim och sånt, det är bara så himla fint så jag hoppas redan nu att om vi får en flicka nån gång i livet så ser hon ut som en brit(t)a.

  • agnes/hejregina

   ja, hoppas ni får en brita! vi är supernöjda och omställningen gick smidigare för alla än vad jag vågat hoppats på (:

 • Elin

  Kommer ditt fina blombord från hay? Har för mig att du skrivit det tidigare, men kan inte hitta det! Så himla fint, vill önska mig på min födelsedag! Och fin namn!

  • agnes/hejregina

   hej! det kommer från ferm living! och tack (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar