Annons
Annons

▲▲▲

hejregina.blogspot.com Eva S MöllerJag har satt upp en liten girlang ovanför stringhyllan. Den är gjord av en av min mammas bästa vänner, Eva Stephenson Möller. De gick på HDK tillsammans back in the days. hejregina.blogspot.com Eva S Möller2Varje trekant är omsorgsfullt utklippt från en parfymkartong, magasinsframsida eller färgat papper och ihopsydd med röd tråd.

Annons

Vill man ha en egen kan man skicka ett mail till [email protected] hejregina.blogspot.com Eva S Möller3Jag har knutit ihop två stycken, så en är kanske 2,5 m. Det är skönt att få upp något lite högre upp på väggen, så att det inte känns så platt. Och så får man en finare utsikt från sängen när man vaknar.

Ps. Eva har tillexempel gjort de färglada prickarna vid Borås Högskolas huvudentré, som ni kanske sett om ni varit där

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  jag pluggar på textilhögskolan, så går förbi entren till vanliga högskolan ibland. Jag är sjukt osäker på om prickarna verkligen hänger där, får kolla det idag!

 • Anonymous

  Det var det värsta, prickarna syns ju över hela sta´n. Fast bara när solen skiner. Höj blicken!

  • haha, så fint att du fick se dem!

 • åh jisses vad fin.

 • avgudar din blogg föresten. den är bäst.

 • Wow vad festligt och fint!

 • vad fint ni har det där hemma! blir så inspirerad varje gång jag går in här och kikar.

 • Så himla fint!

 • Regina!
  Du bor ju i en etta precis som jag nu gör. Och det är så konstigt för jag har alltid älskat att bygga och fixa och inreda och komma på smarta lösningar. Men nu är det som att det har tagit stopp och jag blir bara alldeles matt.
  Du verkar vara en hejare på sådant och tänkte önska att du kanske kunde göra ett inlägg med hela din lägenhet. Och tips. Allra helst tänkte jag att du kunde få komma hit på kaffe och bara vifta lite med ett trollspö åt mig så att allt blev bra. Men det känns ju lite långsökt. /MVH stressad tjej i etta.

  • Hej!
   Jag vet precis den matta känslan! Men sen väger det ju över och man kommer igång
   Jo, men det hade varit roligt, ska fundera ut något bra 🙂
   Och haha, det hade jag gärna gjort annars!
   Kram

 • åh vad fint!

 • Så fint!

  Svar: budade hem den på tradera!

 • superduper fin blogg du har <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar