Annons
Annons

▲ + globen = sant

Jag hittade en jordglob på tippen. En del av kartan var bortskavd och eftersom jag redan har en hel&fin bestämde jag mig för att göra om den. Jag inspirerades av detta och använde mig av några ark självhäftande etiketter.

Annons

Jag ritade upp trianglar i datorn och skrev ut på baksidan av ettiketterna för att kunna klippa dem lika stora.

Förutom den bortskavda kartbiten var globen felfri och med Philip och Fredriks podcast i lurarna började jag klistra trianglarna i ett symetriskt mönster. Jag började högst uppbq3IUD on Make A Gif, Animated GifsSå nu har jag en ny lampa och när det är mörkt blir det fina mönster på väggen, lite som en stjärnhimmel ▲
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Vilket jobb, vad fin den blev!

 • Jag blir så imponerad för att du faktiskt kommer dig för att göra det där. Och för att det blev så bra!

 • Men åh vad fin!

 • Wow! Så himla fin. Fantastiskt jobb och bra resultat! Snyggt!

 • Men jisses så fin den blev!

 • Jisses vad fiffigt och fint! Ska testa något liknande nån gång!

 • Åh så fin den blev <3

 • vilket jobb det måste ha varit, så himla fint det blev!

 • ÅÅååh, den er jo helt fantastisk! Bra jobba! 🙂

 • Å jag älskar! Och vilken bra idé… den måste jag tipsa om på distandiying.com
  Bra gjort!

 • Therese

  Men aaah så himla FIN!! Dog just lite. Massproduktion? 🙂

 • Wow helt superfin ju!

 • Anonymous

  Äntligen…

  Hälsa Mimmi.

  Kram
  -Legogumman

 • Otroligt fint! Detta inlägget fick mig att önska att jag vore mer pysslig av mig. Gör aldrig något i den stilen.

 • Fantastiskt fin!

 • Åh, va fin!! Har länge varit på jakt efter en jordglob men den där var nog ännu snyggare är de med kartor =)

 • superfint! du är ju grymt piffig asså 🙂

 • Jättefin! Nästan som en discokula! 🙂
  Jag har aldrig tänkt på hur jordglober ser ut under ”kartlagret” liksom, kul att veta.

 • Man

  Jag är kär. Fantastiskt kreativt och fint!

 • helt fantastiskt!! vill ha en.

 • Herregud vad kreativt. Superduperfint och megabra idé!!!

 • Så vansinnigt snyggt! Nu vill jag också hitta en sliten jordglob… 😛

 • Älskar verkligen den här, skulle lätt kunna köpa om jag hittade den i en affär!

 • Otroligt snygg! Vill ha! Vilken bra idé!

 • Å wooow vad fint!!!

 • Men alltså ÅH så smart!

 • Sjukt snygg!

 • Det där var fullkomligt fantastiskt!

 • du är ju ett geni.

 • Något av det allra finaste jag någonsin sett. Helt underbar! Vill ha!

 • Åh herregud så tjusigt!

 • Fantastiskt fin alltså!

 • Vad knäppt och himla bra! Älskar gifen. Du borde koppla in en liten motor så den står och snurrar jämt. Hade gillat en med spetsdukmotiv också.

 • Wow!! Va fin!
  Gillar din blogg, kan inte sluta läsa 🙂

 • Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

 • Anonymous

  Riktigt snyggt!!!

 • urtjusigt! heja!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar