Annons
Annons

☁ ☁ ☼ ☁ ☁

hejregina kaniner

I helgen var jag i Stockholm och kom hem mer förkyld än någonsin därför → en höstlista ♫

❉ Vad är det bästa med hösten?
Att luften blir frisk och man får en liten nystart

hejregina.elledecoration.se pasta2

❉ Vad har du för höstplaner?
Snusa bäbis, planera huset, pyssla och gå på loppisar

Annons

hejregina.blogspot.com you2

❉ Vad kommer du fota i höst?
Mina höstplaner ↑ (familj, renovering, kreationer, fynd)

❉ Vad kommer du dricka?
Kaffe och nyponsoppa

hejregina.elledecoration.se nagellack

❉ Vad har du på dig på hösten?
Nu: trikå och fladdrigt. Sen: lager på lager, klänningar och halsdukar

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Åh, då var jag krossad. Två dagar efter operationen

hejregina matta

❉ Vad händer i ditt liv just nu?
Jag lever en mix av förberedelse, jobb, avslappning, vänner, hinna-med-allt-som-är-kvar, planera huset, känna på magen, gå på möten och sitta tätt tätt intill Mattias

7965080586_05e13a08e0_z

❉ Vad tittar du på?
Bron, knäppa klipp på youtube och folk på stan

❉ Vad lyssnar du på?
Alex&Sigge, fåglarna utanför och kloka råd

påsk hejregina

Mina tre bästa hösttips till mig själv:
→ upptäck alla nya stigar och gångvägar i området
→ lägg undan telefonen
→ vardagslyxa så ofta som möjligt

Lista från Elin

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • om du pallar-vågar-orkar-vill, så tänker jag på detta i ett-år-sedan-inlägget om att ni inte borde på ett år. vet ju nu att allt gått fint för er, men var det på eget bevåg ni provade ganska kort inpå igen, eller fick ni besked om att det kunde på fint ändå all försöka snart igen? vet ju att kroppen är fantastisk och allt men allt med graviditeter och barn är ju stort och läskigt och jag undrar mest bara pga nyfiken, fascinerad och lite rädd inför den eventuella barnframtiden

    • gud vilken rörig kommentar ser jag nu. hoppas du kan dechiffrera den.

      • hejregina

        hej vicky! jag fattar och det kan jag försöka göra. förstår att det varit svårt att hänga med (för oss också, hehe) <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar