Annons
Annons

man tager vad man haver

hejregina.elledecoration.se pretty pegs 2

Ben från prettypegs

hejregina.elledecoration.se skrivbord2

+ Skrivbordsskiva av MDF

man tager vad man haver hejregina 2

= Ett tillfälligt skrivbord! Så tills vi flyttat runt mellan rummen och hamnat där vi tänkt, kan vi sitta här och betala räkningar. Eller om vi bara vill vara i olika rum en stund och den ena inte vill ligga i sängen. För just nu har vi ju ett vardagsrum och ett sovrum som vi använder och två som vi håller på att fixa (som ska bli vårt sovrum + Ines sovrum)

Annons

man tager vad man haver hejregina 4

Och tills högarna hopar sig får det tex plats en blomma i ett hörn

man tager vad man haver hejregina 3

En liten lampa + några pennor

man tager vad man haver hejregina 1

Och den här då. Som gör det lite roligt att samla ihop sina viktiga papper. Men det får vänta lite för idag är jag nämligen i Stockholm ☼

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar