Annons
Annons

Igår kväll printade vi äntligen ut vårt sista skolarbete för höstterminen! Så skönt. Veckan innan en inlämning är alltid speciell, och alltid likadan. Många timmar betas av i skolan och man kommer in i ett mode där man bara går och går..

Annons

Jag gillar den fasen. Man känner att man kommer framåt och är liksom nöjd med tillvaron på något sätt. Idag ska vi träffas klockan 9 och hänga upp allting inför redovisningen som är imorn och sen ska vi ordna den muntliga presentationen. Bilden är tagen på Hawaii. Att rida längst en vit, milslång strand, är vardag för vissa. Men jag måste säga att jag gillar min. Vardag alltså. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Jag gillar också vanliga dagar.

  • så fint. det är verkligen skönt när allt är inlämnat och klart. själv har jag en kurs över jul, men lite ledighet hinner jag nog med!

  • L.

    sv:Heje. Vad kul att du hittade till mig. Jag läser på HDK i göteborg. En kandidat i design!

  • ja herregu vilken härlig känsla det är att avsluta ett skolarbete man lagt mycket tid och energi på 😀

  • Beautiful photo. I wish I could be there.

  • Pah! Jag saknar hästarna och nu gjorde det nästan lite ont i magen av bilden. Vill också blicka ut över gråa vidder, fast på island då. Hur som haver, hur fint som helst.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar