Annons
Annons

☐☐☐☐☐☐☐☐ @agnesregina

IMG_6696

Granen är klädd med loppisljusen i samma modell som vi hade när vi var små (som pappa hade när han var liten) + triangelgirlangerna som mammas kompis Eva Stephenson Möller har gjort. Sen kom Ines och tog över mitt konto. Här är den första bilden instagram fick se på den lilla ärtan när hon fortfarande var mini (och ni likeade mer än någonsin). Sen en bild från där vi sover för tillfället. På övervåningen har vi 2,5 rum och förutom detta vita som är helt okej har vi ett knallblått och ett knallrött. De färgglada rummen är byggarbetsplats och där river vi tapeter när vi hinner. Men mest hinner vi inte ✿ Sen en höstpromenad innan löven trillade av och var gröna och gula och röda

Annons

IMG_6695

I helgen hade vi pyjamas hela tiden förutom när vi högg gran. Sen alla mina ekar och numera har nästan alla flyttat vidare till glas pga lång rot! Ines i sin signaturpose → alltid en hand upp ← Och hur mysigt är det inte när man hittar en sjukling och en bäbis som sover tillsammans i soffan ♡

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Lisa

    Alltså dom kinderna ♡

  • Mikaela

    Superman-som-flyger-pose ju! Blir nog en liten superwoman av henne! Så avis på ekarna förresten, jag misslyckades i år igen 🙁

  • Du tar fantastiska bilder! Och superhjälte-posen är helt bedårande så klart!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar