Annons
Annons

Jag och Mattias har landat hos mina föräldrar. Det är helt orimligt varmt och det enda vi gör är att läsa böcker, bada och skapa korsdrag. Istället tänkte jag visa er den här videon som vi gjorde till två vänner när de gifte sig för några år sedan.

Annons

Deras historia på 3 minuter. Jag och Mattias var på Hawaii när de gifte sig (på vår jordenrunt resa) men ville ändå visa våran uppskattning och vara med på ett hörn. Men sen har vi gjort liknande filmer till andra vänner när vi varit med på bröllopet också och det kan vara ganska skönt att ha det förberett. Så slipper man tänka på vad man skulle få med i talet och när man skulle säga vad. Man får ju göra på det sätt som passar en bäst ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Nyfiken

    Sååå bra! Vad är det för program och så.. Hade du kameran i någon ställning för att få så lika bilder? Väldigt inspirerande och hade varit kul om du vill visa hur man gör? 🙂

    • Regina

      tack! fotade med stativ och ändrade lite hela tiden och sen la jag in de i filmprogrammet som följer med alla pc. kanske kan visa lite noggrannare i framtiden (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar