Annons
Annons

hejregina.elledecoration.se grekland

Förra veckan ägnade jag mig åt att: glömma kameraladdaren hos Mattias föräldrar > inte fota > börja ta tag i projektet: strukturera upp bilder på datorn > bli nostalgisk och bläddra igenom istället = en lista med saker jag gillar i bilder: Grekland och utsikt över städer

Annons

hejregina.elledecoration.se klänning

Min/Elsas bröllopsklänning

hejregina.elledecoration.se skog

Skogen. Vilken som helst men här i Värmland

hejregina.elledecoration.se skott

Nyplanterade skott

hejregina.elledecoration.se finavänner

Att vakna med huset fullt av vänner

hejregina.elledecoration.se gotland

Äventyr på Gotland

hejregina.elledecoration.se påskägg

Äta ägg = lyckat nyårslöfte

hejregina.elledecoration.se kryckor

Palmhuset i Göteborg (och att han inte går på kryckor längre!)

hejregina.elledecoration.se pasta

Pasta. Att äta/göra/skriva

hejregina.elledecoration.se mattias

Och Mattias. Midsommarfin med stort hår ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • gjorde precis något liknande och började organisera i gamla bilder. det tog liksom aldrig slut pga man sugs in i en våg av minnen och nostalgi. kanske det allra bästa tidsfördrivet nånsin.

  • Daisy

    åh vilken fin bild på bröllopsklänningen!

    http://vinylbrus.blogspot.se/

  • Borgmästaren

    Vad roligt och uppfriskande att se somriga bilder mitt i mörkaste december. Skogen, Grekland och skotten – alla andas de sommar.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar