Annons
Annons

♦♦♦♦♦♦♦♦ st

Image-1-4

Fin människa i fina lakan i Stockholm i Davids lägenhet (anledningen till besöket var att hela monthly makers gänget bokat date på söndagen! Så himla peppande och fullt av framtidsplaner.) Sen en sista titt på den här vyn innan allt åkte ner i packlådor (här står pianot fortfarande i hallen och väntar på en värdig plats. Och kanske en ny färg) Sen våra björnbär! Så många och så goda! Obs bilden är inte svartvit ✿ Sen en liten fisk

Annons

Image-1-3

En frukost i köket som är någon annans nu. Och på väg till inflyttningspicknick med bärpaj och filt. Sen att mötas av de här när man kommer hem (som har åkt genom landet för att överraska och påminna om att man ska få en unge ♡) Och ett dopp från tiden då man fortfarande kunde göra så. Hejhej oktober 

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Elin

  Jag blir så nyfiken på vart ni köpt hus? I Malmö eller utanför? Jag bor
  själv i Malmö i en liten lägenhet med min kille i närheten av var jag
  tror ni bodde innan, och väntar barn precis som du! Och börjar såklart
  fundera över framtida boende när vi är tre, fint vore det med hus, men
  har svårt att få feeling för områden i krokarna och gillar bo inne i
  stan mycket pga av socialt liv och närhet, men saknar tex trädgård, ytor
  och lite lugn. Förstår om du inte vill berätta exakt var ni bor på din
  blogg, men vore så fint att höra i vilken typ av omgivning ni hamnat i
  och hur era funderingar gått kring boende!

  • hejregina

   hej! jag tar med denna till nästa frågestund! (men kan säga att jag känner igen mig helt! vi hade seperationsångest från möllan och centrum men tycker verkligen det var värt det. vi bor i utkanten av malmö som känns som ett eget litet samhälle fast bussen till centrum är nära)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar