Annons
Annons

♦16st

photo2

Jag har äntligen tömt min telefon på bilder och slipper läsa att minnet är fullt varje gång jag vill fota! Jag har myst med Milton som är min systerdotters kanin som är fläckig och mjuk och gillar macsladdar. Mattias och jag när vi ätit god mat vid en sjö för att fira efter min redovisning. Majsol in i köket och att picknicktiden är nu!

Annons

photo5

Jag träffade Anna med utsikt över Göteborg och fick vara med om detta fantastiska gula på nära håll för första gången! Hejdå lägenheten från ytterdörren och det bästa med att vara vuxen

photo4

Vi var i Kalmar och häslade på Mattias bror och eldade i deras fina kakelugn. Jag tog mig fram på fina skogsvägar och sen visade jag Malmös finaste golv gjort av små gubbar, pilar, köer och allt som hör till innan man kliver på tåget. Jag och Emelia planterade jordgubbar i hennes 9årspresent

photo3

I väntan på lasangen med tema vitt och grönt och en väldigt liten dörr. På studsmattan med Agaton och en lupinpromenad ✿
mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar