Annons
Annons

✂ + ☎ + ☁

hejregina mörk utsiktMitt liv just nu: Jag går till skolan, där jag klipper och klistrar. En modell, precis lika dan som innan. Eftersom den skickades till Kina och vi behöver en på tisdag. Sen ringer jag samtal. Hit och dit och stämmer av och skickar mail och ringer upp igen.

Annons

Sen går jag hem till under en tät himmel och lägger mig, sover, vaknar och börjar om. Det är en slags hatkärlek. Det är enformigt, men jag älskar känslan av att man bara gör. Det finns inget val, bara att beta av liksom. Och att det finns ett slut. 15h i rad. Igen och igen. Men tillslut är det klart. Det är fint

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar