Annons
Annons

hejregina.blogspot.com godmorgonIbland måste man bara prova och se vad som händer. Imorse vaknade jag såhärhejreginablogspot.com godeftermiddagOch när jag kom hem såg jag ut såhär. För första gången i mitt liv. 2013 är året då jag frågar mig, varför inte? Om en stund ska vi hoppa in i en bil och åka på dagsutflykt till Halmstad.

Annons

David har lovat att hålla ett litet föredrag på vägen ner om div historia/sevärdheter/kuriosa vi kan tänkas behöva lägga på minnet. Ja, varför inte liksom? ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar