Annons
Annons

✉ ✉ ✉

hejregina.elledecoration.se kalmar

Jag har något som jag så gärna vill berätta för er. Något som är fint, galet och mycket annat

7036188527_96e1e5ee48_z

Något som jag nästan känner att jag behöver glänta på så att ni hinner tänka er in i tanken

6818373440_f54699d762_z

Men mer än så kan jag inte säga nu. Jag återkommer  ✍  !

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Stina

  Men… Sådär kan du ju inte göra! Nu vill vi ju veta vad det är!

  Förövrigt är http://stinafinas.devote.se min blogg

 • Linnéa Hentschel

  Åh låter spännande! 😀

 • sabina

  Åååååh! Spännande!!!

 • ååååå. hoppas lite på bäbis.

  • hejregina

   haha, tyvärr inte!

 • Erica Gilbertson

  Har ni köpt hus??

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar