Annons
Annons

hejregina.elledecoration.se kalmar2

I helgen har jag och Mattias hälsat på Christoffer och Fredrika i Kalmar. Vi har stannat vid varje liten loppisskylt, promenerat i skymningen bland välskötta kolonilotter och tulpanrabatter, hälsat på i Madeleines fina butik Bonbons, roadtripat på Öland, eldat i kakelugnen och brunchat på kallskänken i många timmar, fint.

Annons

Övrigt:
✍ Idag åker jag till Göteborg för att ordna det sista med tryck och utställning
✍ Både min dator, kamera och telefon är fulla vilket gör att jag inte kan spara eller fota något. Måste ta tag i
✍ Jag hittade en lampa i furu på Öland som är kantig och en meter hög, har planer för den
✍ Christoffer och Fredrika har en dörr som är 50 cm bred som leder in till köket
✍ Efter nästa vecka kommer jag aldrig mera vara student
✍ Jag har planterat två avokadokärnor hos Fredrika som hon ska ta hand om åt mig pga mina dör alltid
✍ Den vegetariska hamburgaren på Max är 100 gånger så god än den på Mcdonalds
✍ Jag måste förtidsrösta innan min buss avgår kl 10.10

klara färdiga gå vecka 21

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Stina

    Åh, hur planterade du avokadon? För jag har försökt hundra gånger men ingenting gror :'(

  • elise

    hoppas du röstar rosa!!!

  • Madeleine

    Så himla fint att du hälsade på! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar