Annons
Annons

✿❀❃✿❀❃✿❀❃✿❀✿

Om jag får en stund över för mig själv och inte vill slösa den framför datorn tar jag oftast fram en pennaMen på en ledig stund kan man ju göra alla möjliga saker. Tillexempel vika papper, sy, läsa en bok, lära sig några flaggor eller sjunga. Vad brukar du göra?
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • bea

  haha hej nej jag har inte tröttnat! skulle inte!
  åh jag har en fråga, kan man betälla saker av dig för du ritar så bra! Skulle vilja ha en liten sax tatuering och hittar inga fina bilder! Egentligen en liten pensel också men först och främst sax! Gör du sånt?

 • alltså du är SÅ duktig. älskart.

 • Underbart, så fint!
  Jag virkar och stickar framför tvn ibland på min lediga tid, härligt avkopplande!

 • Ett väldigt bra tidsfördriv. Speciellt när man är så talangfull!
  Brukar nog också fastna med en penna men blir mest monster och mönster av någon anledning.

 • fantastiskt fint ju!

 • fiiiiin!

 • Åh vad jag önskade jag kunde måla som du. Men jag håller med om att man borde släppa taget av datorn mer fysikt skapa saker.

 • Herrejisses vad fint! Och vilken vacker header du har 🙂

 • hittade din blogg idag och dog, det må låta klyschigt men fan vad bra du är. bäst. ny favoritblogg!!! känner mig lite töntig. men fint ändå ju

 • Haha, tack Matilda!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar