Annons
Annons

✿ + + & –

hejregina.elledecoration.se skott och sticklingar2

+ När man plockar av de här små klöverblommorna från plantan visar det sig att varje får egna små rötter (!) = överlevarblomma och antagligen den vi kommer ha flest av i vår ✿  (är det någon i Malmö som vill byta ett skott röd mot grön?)

Annons

hejregina.elledecoration.se skott och sticklingar3

+ Ekarna lever trots byggnadsställningar och inplastning! Vi plockade dem i Köpenhamn veckan efter bröllopsfesten i september men den som väntar på något gott osv ✿ hejhej

hejregina.elledecoration.se torkad basilika

– Jag fick ett mail av en läsare som undrade hur det går med min basilika: jättedåligt ):

DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Karin

  Bor i Malmö och hade gärna velat ha en men har tyvärr ingen grön att byta med. Har dock en himla massa elefantöra ifall det lockar istället 🙂

  • hejregina

   ja men visst! skicka ett mail så kan vi bestämma något

 • Johanna Af Apel (afapel.se)

  Hej, ville bara säga att din blogg är så sjukt inspirerande. Gjorde denna kreation i mitt badrum efter att ha blivit inspirerad av kakeldekoren du gjorde med dekorplast: http://afapel.se/blogg/2014/11/29/badrumsdjungeln
  Tack för det! <3

  • Regina

   men åh så fint! blir inspirerad tillbaka (:

 • Robin

  Mina ekollon utvecklade någorlunda rotsystem ganska snabbt men växte just inget på höjden på flera veckor förrän alldeles nyligen. De har nu fullkomligt skjutit i höjden sedan jag började med att byta ut vattnet med jämna mellanrum, 1-2 ggr/vecka. Tips! 🙂

  • hejregina

   ah, tackar för tips!

 • hejregina

  > svar till johanna alltså

 • Matilda

  Tar du med dig ett vid nästa besök får du ta valfri stickling från någon av mina krukor!

  • Regina

   ska bli! <3

 • Åh, jag hade gärna bytt, men har också röd (och bor i Helsingborg). Kallar min farmorsblomma, eftersom min farmor har dem i överflöd och jag fått mina skott av henne. ^__^)

 • Cecilia

  Har inte heller ngt att byta med i växtväg, kanske en lavendelplanta eller daggkåpa-stickling?? Annars tar jag gärna namnet på växten i fråga, har letat länge. Bor i Malmö by the way 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar