Annons
Annons

hejregina stol2I förra veckan blev min stol blommig. Jag tog en bit bomullstyg som jag hittade i min tygsamling. Egentligen hade jag tänkt att köpa ett ordentligt möbeltyg men när jag fick en stund över en eftermiddag så tänkte att det är lika bra att pröva och se hur det blir.

Annons

Så det här får sitta tills det slits uthejregina stol3Det tog ungefär en timme. Fördelen med ett tunnare tyg är att det är lättare att få det slätt och jämnt. Jag avskyr när det blir bubbligt och veckigt. Då gör jag hellre omhejregina stolStolen är nästan som en skulptur. Snirkliga ben med små svarta hjulhejregina stol4Och under dynan är det som en liten blomma. Jag gillar när man kan se att de har lagt ner tid på något bara för att det går. Fast det inte behövs. Det är som att förgylla sin vardag. Det blir lite finare

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • fint:)

 • Det blev ju helbra!

 • så himla fin!

 • hur gjorde du? har en fuling till kontorsstol hemma jag funderar på att klä om, fast jag vet bara inte hur.

  • Häftpistol! enkelt och smidigt. Om du har en kant som är synlig kan du ju köpa möbelspikar till den delen, eller häfta och limma ett snöre/band över.. lycka till!

 • Sjukt snyggt! kontorsstolar brukar ju aldrig annars vara så vidare värst roliga, men en sån där blommig skulle inte sitta helt fel….

 • Alltså, så himla fin. Önskar att jag hade något enkelt att klä om.

 • Riktigt fint!

 • Perfekta stolen! Så fint med de små hjulen och välvda armstöden. Och perfekta tyget. Tror få saker är vackrare än blommor på svart botten.

 • Åh så himla bra det blev! Tack för inspirationen, Nu vet jag vad jag ska kika efter för stolar på loppisar framöver .

 • alltså den blev ju fruktansvärt snygg!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar