Annons
Annons

❖❖❖❖

IMG_8295

Här kommer en blandning av instagram + telefonen med små fyrkanter av den senaste tiden. Jag har till exempel satt upp en spegel i hallen i väntan på den stora upprustningen (som kommer nå dit någon gång i den obestämda framtiden) (ej prio 1). En bild från vårt vardagsrum innan granen slängdes ut. Stjärnorna är fortfarande kvar men tar jag bort dem blir det så mörkt att jag inte står ut. Sen en lyxig lördagsfrukost framför tv:n och så den bästa stunden på dagen med henne sovandes på magen

Annons

IMG_8297-2

Ines i sin demonstrationspose och de första tulpanerna. Mitt favorithörn av vardagsrummet och Mattias i södersolen. Det är liksom i matsalsdelen av vardagsrummet och i bakgrunden skymtar köket

IMG_8296

Sen har jag börjat måla en tavla som eventuellt kommer ta hela året att bli klar med. Tycker det är så väldigt fint&bra&lugnt att sitta med en pensel. Just nu är det här våran utsikt från sovrummet. Vi sover ju i det rummet som i framtiden ska bli arbetsrum/ateljé men kommer sakna att vakna upp med tall utanför fönstret. Fötterna som man ej kan dokumentera för mycket pga svinsmå/svinsöta. Och en morgon när jag kom upp hittade jag den här duon i soffan </3

IMG_8294

Ines har fått sin första egna säng och känns därmed jättestor. Sen fick vi magsjuka och kunde inte äta något på flera dagar och använde alla glas vi kunde hitta. En eftermiddag med tavlan och ett kuddhav fullt av det bästa vi har (iklädd mattias tröja som han hade på 80talet ♡)

mvh @agnesregina

PS. Det går fortfarande inte att kommentera men hoppas att det ska funka snart!!!

DELA (7)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Mikaela

  Hurra det går att kommentera igen! 😀

  • hejregina

   hurra! <3

 • Ellen

  Ines <333 Kommer med nytt problem: jag kan alltid bara ladda två inlägg, sen snurrar laddaren i en evighet. Varit så i ett par veckor, kanske är det bara jag men tänkte att det var bäst att meddela!

  • hejregina

   i know, så irriterande, har meddelat och de jobbar på att lösa det så fort som möjligt!
   tack för info!! (:

 • Alltså Ines! Världens gulligaste. Ert barnliv är det enda som gör mig sugen på barn, de andra verkar jobbiga… Puss och hej!

  • hejregina

   <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar