Annons
Annons

❖❖❖❖ (@agnesregina + telefon)

IMG_4149

En bit av vårt kök i sitt mest städade skick och kvällspromenad med Mattias kusiner. På jakt efter en bukett och Jenny in workmode

IMG_4151

Fria lupiner och odlade tulpaner (varje år odlas det 150 sorter i slottsparken och vissa är så fluffiga att de ser ut som pioner ♡) Våran innegård i sommarregn och en glimt av Davids lägenhet när vi var i Stockholm

Annons

IMG_4148

Jag lever sommarliv på helgerna med båtåkande och sjöbadande. Och mitt största missbruk i år ↑

IMG_4152

Bröllop för Lotti och Emma med egen fotoautomat! Mattias godkänner Tommi´s burger joint och kvällssol i köket. Och förberedelse inför midsommar

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ida

    Hej! Följer din blogg för jag tycker du gör så fina grejer! Jag sitter o förösker hitta nån tutorial eller beskrivning du gjort efter du målat om dina byråer eller piano. Min syster har köpt en gammal fin byrå hon ska måla om och tänkte jag läst här nånstans hur du gjorde 🙂
    /Ida, ps, ska faktiskt på samma bröllop som dig nästa vecka 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar