Annons
Annons

❖❖❖❖ = lite @agnesregina och mycket telefon

IMG_3386

En av mina finaste krukor med yvig växt och en tillfällig häst. Syskonbarn som gör vardagsrum till kuddhav och hängmatta till gunga. Och mera grönt

IMG_3384

I förra veckan satt jag på det här mysiga kontoret och jobbade. Typ 2 minuter hemifrån i världens sötaste lokaler = ++. Sen drömmen i att det här är en bild som kan symbolisera en jobbdag ☼ Glasspaus och finfrida framför buske

Annons

IMG_3385

Fotografering uppe i taket och 1000 miniväxter. Mitt söta sällskap för längesen när jag endast låg på golvet och hade hjärnskakning och härrom dagen kom jag hem till den här kocken i sin nya våtdräkt i väntan på passande vågor ♡

IMG_3387

I famnen på den bästa och fin utsida på S:t Petri. Och den här lilla lappen alltså. Den sitter i duschen hos mina föräldrar sen en gång jag kom hem efter att de hade gått och lagt sig när jag gick på gymnasiet. Mamma hade köpt nytt schampoo och lämnat en liten hälsning på flaskan. Ha det så bra i skolan imorgon ♡ mam. Jag tog en dusch och satte upp lappen på väggen och där sitter den fortfarande som ett litet hej från dåtiden (jag tog studenten 2006) så himla fint. Sist jag var hemma var jag tvungen att föreviga ♡ Och till sist en liten sushistund

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Så fint Agnes! Gillar framförallt lappen, och att det står mam., för så brukade min mamma också skriva när jag var yngre! Hon slutade av någon anledning, men det är ju ett fint minne!

  http://herbariumet.blogg.se

 • Hedvig

  Den lappen!

 • Elin

  Va fina bilder! Alltid härligt med uppdateringar från dig. Undrar hur du mår och saknar dina bidrag till monthlymakers. Kram

 • Klara

  Hej Regina (Agnes) !

  Jag har egentligen aldrig läst din blogg innan, men kom i kontakt med den efter att ha lyssnat på ditt avsnitt av källan igår. Ville bara säga att det var väldigt kul att höra dig prata då jag har en rätt lik bakgrund. Jag har tagit en kandidat i arkitektur på Chalmers, tagit ett års paus för att göra andra saker och planerar nu att ta en master för att sedan kanske inte ens jobba som en traditionell arkitekt. Ville bara säga att det kändes superinspirerande att höra att det går!

  Kram
  Klara, en från och med nu trogen bloggläsare
  ( totaltfenomenalt.blogg.se )

  • Klara

   haha oj, totaltfenomenalt.wordpress.com skulle det vara om du vill se min blogg. bloggnybörjare…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar