Annons
Annons

❖❖❖❖

hejregina.blogspot.com agnesregina2

I lördags promenerade jag runt tillsammans med de här fötterna. Mattias hade finsko men den högra fick stanna hemma. Jag och Oscar mutade oss själva inför våra deadlines och mådde illa resten av dagen. Och här i Skåne blommar det överallt! Så himla härligt. Sen printade jag ut min tidning och korrekturläste

Annons

hejregina.blogspot.com agnesregina4

Så här såg Mattias fot ut den första veckan. Nu har han bytt till ett mer slimmat, svart. Jag och Hanna hälsade på i den här söta butiken vid davidshall. Jag loppisfyndade en fjällkruka och var på kalas

hejregina.blogspot.com agnesregina3

Promenad i kall vårsol och taggad publik på roller derby. Mattias kollar på OS och alla dessa torgblommor man går förbi som luktar ljuuuvligt

hejregina.blogspot.com agnesregina

En kort kvällspromenad med kryckorna och hur det såg ut runt mig när jag var klar med tidningen. Känslan när jag hade lämnat in och följden av att inte riktigt ha hunnit slappna av som fick mig att börja rensa i garderoben (fortfarande pågående)

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • great picture mix !

    htpp://seeyouatnine.blogspot.com

  • Anonymous

    betyder ”rensa garderoben” kanske Tradera? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar