Annons
Annons

❖❖❖❖&svar

bild-197Julen kom och jag gjorde tändstickediamanter till kvistarna. Jag var i Göteborg en stund och träffade Charlotte som var glad&fin. Mattias putsade fönster och granen lös

IMG_4895Myskväll á la oss och när vi var uppklädda i 60tal. En vrå av vårt hem och hemkommen en svart natt

Annons

IMG_4889Kladd som blir till när man lyssnar, vårt gröna piano och en tavla som har kommit upp på väggen. Såhär ser jag ut en dag framför datorn

IMG_4892Hej jul blev ej jul och jag fyndade en sypuff på blocket som redan var full av saker. Vi gjorde om i vår hall. Och den sista bilden sammanfattar min vardag ganska bra

Och här är lite frågor som ni ställt det senaste:
Vad läser du för utbildning?
-Jag läser till Arkitekt på Chalmers
Kan du inte ha ett inlägg där du visar upp er fina lägenhet?
-Jag hoppas att jag kommer kunna visa er ordentligt om ett tag!
Frågestund! please!
-Fråga på ✍
What camera do you use?
-Im using a canon 550d. Usually with my 50mm lens (but not lately because it’s broken. So right now, the standard 18-55 lens)
Vart kommer postern med träden och månen ifrån?
-Den kommer ifrån Fine Little Day och heter the forest
Hva heter fotografen som har tatt bildet du har på veggen?
-Vee Spee och vi köpte den på fotografiska när vi var i Stockholm
Hur gör du fogarna mörka?
-Jag målade dem faktiskt med vanlig akrylfärg utspädd med vatten. Men det rekommenderar jag inte. Det tog lång tid och man får liksom skrapa bort den överblivna färgen. Gör som Anna istället och köp färg som är gjord för fog. Verkar så mycket enklare
Har du gjort den grå mattan själv?
-(som syns med sypuffen ovanför) Yes, på samma sätt som här. Matta på löpmeter köper jag på Bauhaus. Den gråa ligger som en cirkel när man kommer innanför dörren.
hejhej ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • åh så fina bilder!

  • Verkligen jättefin och så kreativt!

  • Hej!
    Jag har ännu en fråga, och det är angående din utbildning. Jag undrar helt enkelt hur det är att plugga till arkitekt? Även om man inte skissar kroki och pysslar varje söndag, kan det gå ändå? Hur van ska man vara vid att jobba med olika material etc? Sanslöst tacksam för svar! Matilda

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar