Annons
Annons

❖❖❖

agnesregina instagram hejregina4

Jag och Mattias tog ett morgontåg till Stockholm och han var fin&trött. Monsteran som bara blir större och större (fast jag delade den på 3 nyss), pannkaksfrukost hos Malin och bokstäver i gatan och slasken

Annons

agnesregina instagram hejregina3

Min systerdotters kanin Milton som bor i hemmasnickrat höghus. Jag, Anna, Ida och Linda på galan. Mattias och Lotti bland lutande träd och gröna stringhyllor på möbelmässan

agnesregina instagram hejregina5

Stockholm med fåglar i skyn och bästa sättet att inte tänka på något. Lotti och Emmas fina lägenhet+mitt stök och en stund på landet med snö ✳

mvh @agnesregina + annat från telefonen

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • LOVISA

  Hej! Jag undrar om det finns några ritningar man kan få på det ihopsnickrade kaninhuset? Har själv en kanin och burarna man kan köpa i affär är ju så himla tråkiga och fula..
  Tacksam för svar och hjälp!
  Ps. din blogg är den bästa.

  Kram!

 • Beatrice

  Det här är otroligt fint! Gillar verkligen din Instagram, men de andra bilderna är också gorgeous!

  http://herbariumet.blogg.se

 • PEPP! elskar din instagram.

 • Heja, älskar din Instagram.

 • Alma

  Så fina bilder jämt. Alltså jag dör för dina monstera(s)? Jag kämpar på med mina men de blir bara massa småblad, ska man ”rensa” bort de små tycker du?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar