Annons
Annons

❖❖❖

bild 3-8

Våran lägenhet sedd från soffan och bokstäver på rad. Pyssla med valar och vissna blommor från vår bröllopsfest

bild 2-11

Cirkuskakor och Mattias som kvällshänger i mattan. Vardagen som kan vara så skön och bra ändå och hej på vårt kylskåp + några bilder från vigseln. (På bilden högst upp till vänster är jag ogift i ca 3 minuter till=påväg in i kyrkan)

Annons

bild 1-12

Två finkusiner och en liten liten monstera. Septembersol på väggen och vi två på promenad

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ulrika

    Fina bilder! Jag blev nyfiken på cirkuskakorna! Har du något fint recept att dela med dig av? 🙂 Mvh, Ulrika (http://ulrikaevakarolina.blogspot.com)

  • Elli

    Oh my, var ifrån kommer den fina valplanshen? Hade varit en sån himla bra present till min nyblivna sambo!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar