Annons
Annons

❖ x 3 + snabba efter varandra

IMG_1364

Vackra skåne, novellix-läsning och höghus med granskott. Och David som läser sin julklapp som av misstag blev på japanska ✿

IMG_1363

Förberedelser inför att gjuta skrift och en i efterskott från mitt hemlighetsmakeri bland Elsas klänningar. Julpromenad bland stammar och försten upp till toppen

Annons

IMG_1365

Mattias på isen och Hååååkan på bio! Vårt nya köksbord och min eviga skog <3

+ en liten sammanfattning över året som instagram ville klippa av på mitten så här kommer den i filmform istället
(och året innan det såg ut såhär)

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Sandra

  Din instagram är fenomenal! Har lite kontakt med de som jobbar där *storskrytarn* och tänker omedelbums tala om för dem att du borde bli suggesterd user. Så det så!

  atilio.blogg.se

  • hejregina

   <3

 • Beatrice

  Alltså, din instagram är så himla fin <3
  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   tack! (:

 • hanna

  Alltså HUR dekorerar du dina pepparkakor så helt sjukt fenomenastiskt bra??? Alltså jag fattar seriöst inte hur det är fysiskt möjligt!

 • Marita

  Hva er den flotte musikken?

 • Aida

  Hej! I din gamla blogg så skrev du om en verktygstavla i din ateljé och jag har insett att jag behöver en sådan i mitt liv också<3 men jag hittar bara massa i mörkgrått och typ… facebookblått 🙁 vill ha en i vit eller ljusblå som jag tror (?) att din var i. Snälla Agnes vart har du köpt den?<3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar