Annons
Annons

16♦

hejregina.elledecoration.se instagram4

Bokstäver i sängen och 3/4 bröder som matsällskap. TV-eftermiddag och en giraff från valborg

hejregina.elledecoration.se instagram

Hemmagjord sockervadd! Häng i hängmattan, nya sticklingar och havspromenad tills vi mötte en huggorm och vände

Annons

hejregina.elledecoration.se instagram2

Bowlade och alla kunde se vilken skostorlek Mattias hade (pga han hade gips på andra foten) En liten suckulent, finbesök i hängmattan och en påskval

hejregina.elledecoration.se instagram3

Kan. inte. låta bli att plocka blommor och har dem därför överallt. Falafel i solen och fina gula skåne! Och en hylla i vardagsrummet ✍

mvh @agnesregina

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • elskar instagrammen din! <3

    • hejregina

      detsamma mariell! ♡

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar