Annons
Annons

➌ saker

hejregina dunker granit

Hej! Mina föräldrar är här! De ringde och frågade fall dem fick komma på spontanbesök vilket är fint eftersom dem bor 30 mil bort ♥ Så nu fikar vi massvis och snusar Ines i nacken tillsammans. Men 3 saker vill jag meddela:

Annons

1 Den 24 februari kommer jag hålla i en inspirationsinledning på Dunkers Kulturhus till deras tredagars (!) workshop där man kan förvandla möbler och annat till nytt och personligt ← Mer info kommer!!
2 Och för er som bor runt Stockholm finns fortfarande tid att anmäla er till min, Elsas & Beatas kurs på folkuniversitetet. Tror det kommer bli supermysigt och inspirerande! Lär mer och anmäl er här
3 Kaninkläderna passar ↑↓ !!

hejregina dunker granit2

Bonus: synlig navel ♥♥♥

DELA (7)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • SÅ ALTFOR SØT.

    • Regina

      <3 <3 <3!! så spänd på att se eran lilla mini!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar