Annons
Annons

1 ny och 2 ni känner igen

hejregina.blogspot.com blomma

3 vinklar från vårt hem. Vårt skott har börjat klättra och jag gjorde en liten ställning av ståltråd till den

hejregina.blogspot.com köket

Vårt kök njuter av solen och vi behöver köpa mer quinoa

hejregina.blogspot.com piano

Pappa fångad mellan fönsterblänken och kaninen har fått flytta till vardagsrummet

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • åh, så fint och mysigt!

 • ni har det så himla fint.

 • jag gillar din blogg så mycket!!

 • Anonymous

  Hej!
  Jag undrar om inte du skulle kunna berätta lite om din utbildning, vad ni fick göra och vad som är bra och dåligt osv? Jag funderar nämligen på om jag ska söka arkitektprogrammet nu snart. Puss!

 • pappabilden, så så fin. och glaslådeförvaringen är ett så himla vill ha-objekt!

 • Hej! Jag hittade precis in här 🙂 Tror aldrig jag kommer komma här ifrån.
  Att läsa beskrivningen om dig kändes som att läsa om mig. Förutom att jag tog studenten i våras och är lite vilsen dåra. Har på senare tid blivit mer säker på att läsa arkitektur, men finns fortfarande så många om och men.

  Det vore SÅ kul att höra varför du vill bli arkitekt, hur du tänker kring själva yrket och om att arbeta inom det! Ibland tänker jag att det inte blir bättre än själva utbildningen och att det sedan blir mycket rutinmässig fönstersättning typ.

  Eller kanske finns det något gammalt inlägg om detta som jag inte hittat än?

  Är lite hög på allt här inne just nu :))

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar