Annons
Annons

10 frågor till mig och till dig

hejregina.blogspot.com bordet

Jag har fått frågor att svara på från både Sara, Vicky och Sofia så här kommer tio stycken av dem ✉ !

1. vad inspirerar dig?
Tillfälligheter och hängivna människor

2. vilket är ditt 1 favoritord 2 favoritcitat 3 favorituttryck?
1 Lupin 2 Jag måste ha tyckt så men jag hade det inte inpå livet 3 Stora och små djur! = riktigt arg och vet inte var jag ska ta vägen / Vera 3 år

Annons

3. vem är den coolaste personen du vet?
Denis Mukwege

4. har du några syskon?
Ja, 4 st äldre som tillsammans försett mig med 8 st syskonbarn! (+2 till på väg) <huset fullt

5. vilket är ditt absoluta drömresemål?
Åh, hit, hit eller hit

6. vad ska du göra i jul?
Vi firar varannat år hos mig och varannat hos Mattias så i år ska vi vara i Skåne. Jag ska äta godis och slå in paket

7. vad gör dig glad?
Rakhet, djup och fina ting

8. vilket är ditt favoritplagg?
Strumpbyxor. Man kan röra sig precis hur som helst, det är bekvämt och man behöver inte leta strumpor

9. vad önskar du dig i julklapp?
Ett okej på mitt och Mattias gemensamma efternamn

10. vad gör du när ingen ser på?
Duschar

Och sen undrar jag om ni som läser och Annika, Jessica, Karin, Anna, MariellKatarina, Annette, Emmy, Jenny&Isabelle vill svara på följande:

Vilken film skulle du vilja leva i?
Vad är din viktigaste vardagsrutin?
Tre saker du vill göra innan du dör?
Vad får dig att ryta ifrån?
Vad får dig att skratta?
Vilken naturlag skulle du ändra om du fick?
Beskriv ett härligt liv med tio ord?
Dricker du kaffe?
Vad är det godaste som finns?
Vad gör du om du har en stund över?

hejkram!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • vilka fina svar. inte så oväntat att dina drömresemål är sådär visuellt fantastico. och så spännande med ert efternamn????

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar