Annons
Annons

1000 små bitar

hejregina tidningIgår rensade jag min luftventil i lägenheten. Ända sedan jag flyttade in har det känts som luften stått stilla, så jag fick nog och tog fram verktygslådan och skruvade loss ventilen för att titta. hejregina tidning2Det var helt tätt.

Annons

Någon hade fyllt med tidningspapper. Och det kändes inte som det var killen innan mig.. Nuddade jag pappret blev det smulor direkt och sidorna hade blivit bruna. Jag kunde inte låta bli att spara de lite större bitarna för att se fall jag kunde få reda på när den var ifrån.hejregina tidning3Måndag 9 november 1942. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • 1942! det är ju så att man önskar att tidningen hade varit hel. fast det hade förstås inte varit lika spännande, nu blev det ju som ett pussel nästan.

 • inte för att pussel är speciellt spännande, men ja, du förstår. (:

 • Haha, så knäppt!

 • Anonymous

  1942 då var det krig,ingen var född utom din granne!

 • vad spännande! gick det att utläsa nåt alls, förstå vad artiklar handlade om, osv? eller var det mest bara fragment, som på bilderna?

  • Nej, tyvärr alltså. Bitarna var små och gick sönder lätt. Såg en seriestrip med kalle anka 🙂

 • fina bilder! <3

 • My god, lita häftigt ändå!

 • wow!!

 • Oj gisses där ser man.
  Det är ju nostalgi.
  Och blev fina ”remsor” på bild med.

 • haha oj vilken upptäckt! 1942 var ju inte i går direkt!

 • Spännande!

 • Men det där är ju helt magiskt! Och så tanken på att det säkert kryllar av liknande under alla lager tapet och färg som tillkommit på väggarna. Åh, det här stimulerar min inre skattletare.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar