Annons
Annons

18 december 1963

hejregina dagbädd

Igår såg hemmakontoret ut såhär. Mina föräldrar (som var här i helgen) hade nämligen bilen full av saker med till oss. Bland annat den här sängen som min pappa sov på när han var liten. Så småningom ska den bli gästsäng men tills dess får den agera dagbädd i vardagsrummet. Vilket är megamysigt. På undersidan står en liten anteckning att den är inköpt 18 december 1963 med pappas snirkliga bokstäver. Och innan de åkte fyllde han på historien med att den nu står hos oss 2016. Dokumentationsbehovet ligger i blodet ✍

Annons

Obs på att bilden är tagen efter klockan 5! Vi kanske överlever mörkret i år igen ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar