Annons
Annons

2 fina saker

hejregina.blogspot.com pretty pegsDen första saken är fin och se på: Vi har bytt ut våra sängben och monterat på nya från Prettypegs. Klockrent företag som gör fina ben som passar till IKEAs soffor, sängar och byråer. Så smart och enkelt.

Annons

Och jag älskar vilken skillnad till helheten det görhejregina.blogspot.com mattias2Den andra saken är fin på flera sätt: Jag och Mattias har nämligen varit tillsammans i 6 år (!) Vi firade med utflykt, picknick och bara varandra ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Wow, 6 år är inte illa! Grattis på er!

 • finaste, finaste paret!!! grattis, ni är så bra. hälsa matteH ifrån borran (olsfors)<3<3<3

 • Fin och stort grattis!

 • Anonymous

  Var det så Ni firade?

  Kram
  O och H

 • hurra för er! så fint.

 • Åh megagrattis till er!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar