Annons
Annons

2 kg matta

Det blev en matta. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Den blev till när jag borde sovit, när jag lyssnade igenom intervjuer till mitt arbete och när jag behövde en paus. Jag följde det här mönstret* och använde mig av trikåtrasor som jag beställt på internet.

Annons

Och det kan jag verkligen rekommendera! När jag har gjort liknande mattor innan av lakansremsor så blir det så himla mycket fästande av trådar = döden. Det sista varvet på denna mattan gick det åt ungefär 40m, bara på det varvet hade det alltså varit 20 trådar att fästa om jag hade rivit sönder ett lakan. Dessutom är det svårt att ens få samma färg ett helt varv eftersom du behöver så mycket material. Till den här mattan gick det åt två kilo och den blev drygt en meter i diameter. Och eftersom materialet kom i nystan om 1 kg så var det totalt 3 trådar att fästa när allt var klart. Så skönt. Och jag hade lite tur, för det gick på ett ut. Allt som blev kvar var en liten rosett. Först får den agera julgransmatta och sen får den flytta in i köket ♥

*När mönstret som jag följde tog slut väntade jag med det sista varvet och fortsatte med de andra sorters varv och ökade med ca 12 maskor per varv. Blev det bubbligt eller för tajt tog jag upp och ändrade så att det blev platt. I slutet mätte jag hur mycket som gick åt till ett varv och var noga så att jag skulle kunna göra det sista varvet med små bubblor
DELA (0)
PINNA (2)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Galini

  Jättefin!! <3

 • Svinfint ju!

 • Superfin!! 🙂

 • Kara

  SÅ HIMLA FIN! Blev superinspirerad, som alltid av din blogg! 🙂

 • Den är skit snygg!!

 • Superfint! Gjorde en mindre variant till badrummet, inte riktigt lika tung.. 😉

 • Rebecca

  Finaste mattan jag sett!

 • så fin!

 • Har precis börjat läsa din blogg, den är så fin!
  Fråga! Vad läser du för utbildning?
  Och kan du inte ha ett inlägg där du visar upp er fina lägenhet?

 • Miranda

  Jag är sjukt taggad på att göra en sån! Men var kan man köpa trikåtrasor? 🙂

  • Regina

   hm, måste leta lite var det var jag hittade fina.. (om jag glömmer svara när jag kommer på kommer svaret i allafall i nästa frågor&svar)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar