Annons
Annons

2 saker & 17 saker

hejregina.blogspot.com på spegeln2 saker som är nya i mitt hem: En liten porslinstax ▲ En karamellburk i tre lager
hejregina.blogspot.com karamell17 saker jag längtar efter: Pumpa min cykel ▲ Ha en helt oplanerad dag ▲ Göra en inköpslista inför Kina ▲ Sommarlov (mitt livs sista!) ▲ Bara få prata med Mattias ▲ Rita ▲ Övernatta på balkongen ▲ Möblera ▲ Bada utomhus ▲ Inte gå och lägga mig ▲ Promenera i Malmö ▲ Hämta mitt paket på posten som väntar ▲ Vera ▲ Ordna en picknick ▲ Bädda i nya lakan i sängen ▲ Göra något jag inte vågar ▲ Organisera

Annons
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Bra längtanslista, min ser lite liknande ut, fast det där med Kina och Malmö och Mattias är ju inte med… 🙂

  • Blrir helt till mig…. TAXEN!!!!!!! jag samlar på porslinshundar, världens bästa sak & GUDARS vad fin den var!!! Bra köp.

  • burken!

  • Så mycket bra grejer!

  • fint

  • Din blogg är SÅ fin!

  • Galet gullig tax!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar