Annons
Annons

2012: pyssel, gamla tidningar, resor och trianglar

Annons
Året började med att jag skickade ut hemliga brev som vi skrivit till oss själva nyår 2005. Underhållade läsning
Jag trivdes väldigt i Göteborg och sa hej
Sen stämplade jag mina betalda räkningar för att göra det roligare = Fungerar
 Och vek en loppahejregina drömmer Jag tänkte tillbaka på Nya Zeelands köra-bil-vardaghejregina tidning2Och rensade min ventil i lägenheten och hittade en tidning från 1942 hLqBr0 on Make A Gif, Animated Gifs Sen kom solen och jag fick vårkänslorhejregina present Och hittade en fin överraskning på dörrhandtaget Hängde upp en cirkusslinga på balkongen hejregina fruksot3Och åt kräm

hejregina shortsen3Mina blommiga shorts kom på posten

PAgta2 on Make A Gif, Animated GifsOch jag visade hur jag får plats med alla saker på 29m2
hejregina träd5Jag åkte till Tyskland och hittade drömträdOch vek pompomshejregina pianooSen blev mitt piano vitt.Mattias fyllde år och jag tänkte tillbaka på när vi firade honom på Nya Zeeland
hejregina glasJag fyllde på min glassamlingOch berättade om när jag byggde en kamerahejregina smetJag åt massor av pannkakor och hade smeten på flaskahejregina klänningenKöpte mig en fin klänninghejregina kinadag1Och började sommaren med en resa till Kina där min kamera gick sönderhejregina cykelJag fyndade mig en cykelOch klistrade sen trianglar ut i evighet hejregina lina17Jag visade er runt i Linas och Peters fina hus, där man gärna flyttar inhejregina balkong2Sen hängde vi upp en hängmatta på balkongen, där man kunde ligga och läsa med en filt på benenhejregina griffeltavlan Och jag fyllde 25 och satte upp en griffeltavla med kardborre på väggenhejregina madrid3Fick några extra varma dagar i Madrid hejregina stämplar1litenOch stämplade fina citat med ministämplarhejregina mattaJag gjorde en matta till balkongen hejregina mönster6Och inspirerades av oändliga mönsterFrös glass av bär och yoghurt hejregina mattias springerSen firade jag 5 år med Mattias och berättade för er att vi är förlovade hejregina krokar1aOch jag ville hänga upp böcker överallt med hjälp av mina nya krokarhejregina.blogspot.com rummetTillslut blev det december och jag berättade mest om mig själv i bilder, men det kommer ni ju ihåg

God jul och gott gott nytt år! Vi ses 2013!
Och jag tycker om er 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Isa

  Vilket fint år! Och vi tycker om dig! God jul och gott nytt år, fina du!

 • Alltså! Fint år!

 • Therese

  Såsåså fint! Tack för att du fortsätter inspirera, jag blir så väldans glad varje gång ett nytt inlägg kommer på din blogg! Kram!

 • så fint. älskar din blogg.

 • Detta är så fantastiskt fint och inspirerande!

 • Ditt år ser väldigt fint ut! Jag är en (hyfsat) ny läsare och en hittils sparsam kommenterare, men det ska väl kanske försöka ändras till nästa år 🙂 Gillar din blogg skarp!

 • åh så himla fina bilder!

 • allt du rör vid blir till guld. god fortsättning fina!

 • Fina du!
  Vilket härligt år!
  Kram!

 • alltså så stört fint alltihopa!

 • din blogg är helt underbar, bilderna med. hit tänker jag definitivt kika in fler gånger.

 • Du är så oerhört kreativ och begåvad kvinna!

 • Fantastiska bilder! och ett fantastiskt liv vad det verkar. 🙂

 • Fantastiska bilder och fint år.

 • Första gången jag är inne här och jag är kär! Underbar blogg!

 • Så härligt! Jag är också helt övertygad om att det är roligare att betala räkningar då man får använda fina stämpeln efteråt! 🙂

  Snygg jordglob du gjort, jag var tvungen att utbrista åt min man som satt brevid mig! WOW! KOLLA! 😛

 • Så fin header du har!

 • men fint!

 • Therese

  Var har du tagit vägen? Saknar dina inlägg!

 • Ida

  Åh vad fina bilder!

 • har haft precis en sån soffa! tänk om det är min gamla? skänkte den till en tjej på blocket för några år sen!

 • Anonymous

  The finеst way to shed exceѕs weight is to observe a balanced eating prepare
  аnd get plenty of exerϲising. Most often, the recommendations constitute something
  along the lines of ”perform 30-60 minutes of steady pace cardio 3-5 times per week maintaining your heart rate at a moderate level”.
  Аt the very least, you should apply the dietіng tips.

  Here is my blog: Renegade Cardio PDF

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar