Annons
Annons

22 saker jag gillar

hejregina elledecoration jag tycker om dig 7

➳ sitta på tvären i spårvagnen och se allt som åker förbi
➳ spela in spontanmusik i ministudio
➳ arbeta ifrån var som helst
➳ prata om hur man var när man var 15
➳ träffa sin väns pojkvän för första gången
➳ se sin gamla lägenhet från gatan
➳ bruncha länge och sen gå vidare och fika
➳ lyssna på knastrig José González skiva
➳ promenera genom Haga
➳ somna på en vind i Majorna
➳ färglägga en stor plansch av små figurer på en vägg
➳ sova till 12
➳ ta tians spårvagn till ändhållplatsen
➳ chatta med Mattias på datorn som om det vore 2007!
➳ spela blinka lilla stjärna på fiol
➳ känna att Göteborg bara är 126 kr bort med nettbuss
➳ andra långgatan
➳ köpa ett lager av frimärken så att det inte finns någon anledningen att inte skicka brev
➳ få sin telefon att överleva trots ett dopp i diskvattnet
➳ besöka skolan man inte längre går på
➳ träffa en kompis kompis som visar sig känna min kusin
➳ putsa upp sina vinterskor så de blir alldeles mjuka

Annons

Och i helgen har jag ägnat mig åt samtliga i mitt fina Göteborg ♡ (förutom punkt 4 från slutet som är i förebyggande syfte för vad jag hoppas ska inträffa när jag provar att starta den imorn efter några dygns riskur)

Ps. Med denna listan vill jag också meddela att jag lagt till en kategori för listor till höger > där finns bla 100 saker man kan göra, 50 sätt att bli mer kreativ och 60 frågor om mig kram&hej!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • sandra

  hm nu blev jag nyfiken på vilket håll du åker tians spårvagn till ändhållplatsen 😛
  Fina saker! Längtar också till ”mitt” Göteborg titt som tätt.

 • Beatrice

  Låter som en väldigt bra lista med grejer tycker jag. Känner när jag läser inlägg från folk som bott i Gbg att jag har verkligen ingen aning om vilka platser ni skriver om, jag har nästan bara varit där för antingen shopping eller Liseberg… Och då är jag ändå från Falkenberg med en pappa född i Göteborg…
  http://herbariumet.blogg.se

 • Tians spårvagn, den gillar jag.

 • karin

  att träffa människor man har gemensamma nämnare med är något alldeles speciellt. det kan bli så rätt och även så fel. men speciellt, och lite kul ändå!
  http://appelmoln.blogg.se

 • Lisa

  så fin lista!

 • Dulce

  Hej Agnes,
  du skrev att ditt examensarbete handlade om, bland annat, alla de möjligheter som finns efter en arkitektexamen – alltså att man inte behöver jobba som arkitekt nödvändigtvis. Har jag missuppfattat det? Jag undrar ifall du skulle kunna ge några exempel – vad kan man jobba som med en arkitektexamen i bagaget och var finns de jobben?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar