Annons
Annons

2x2x3 ♦

Det känns som en evighet sen, men för några veckor sedan var jag ju i Kroatien. Och njöt av solen, vi bodde i en liten liten by som låg mellan bergen och havet. Sen kom vi hem igen cyklade överallt och tapetserade om köket
Trött. Sen hälsade jag på min syster och deras små nya familjemedlemmar Sixten och Milton som är översociala.

Annons

Just nu håller jag på med ett bokstavsprojekt som jag har tänkt på sen i somras och jag tror det blir megabra! Och min alldeles egna hemmaarbetsplats. Tyvärr just nu mer stökig än på bilden.

Mattias uppklädd och sen låg jag sjuk i en evighet. Vi fick finbesök från västra götaland. Och 5 berg på vår köksvägg
mvh @agnesregina
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så himla mycket fint!!

  • den där tapeten är så himla du. (säger jag som att jag känner dig, men alltså trekantigt ja)

  • Cool pictures! I like ♥

  • alltså din blogg <3333

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar