Annons
Annons

3 fina saker i Madrid

hejregina madrid3Vi gick till Reina Sofia som är ett stort stort museum och om man högst upp kan man gå ut under ett gigantiskt tak som sträcker sig över ett torg. Därifrån kan se hur långt som helst. Mäktig platshejregina madrid22Sen var vi på Caxia Forum, som var en upplevelse i sig.

Annons

Men det jag fastnade för var den gröna väggen utanför. Ja, en vägg. Vi kom från husets baksida och fick en chock.hejregina madrid1Sen alla detaljer! Det är väldigt fint att promenera på gator där belysningen ser ut som i Narnia och gatuskyltarna är av kakel med gamla farbröder på.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

  • Fint! Jag vill så himla gärna åka till Madrid.

    • Ja, åk dit! Man hinner så mycket bara på någon dag 🙂 Man borde packa väskorna oftare och bara ta första bästa billiga flyg iväg och uppleva en plats över helgen!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar