Annons
Annons

3 saker 15 gånger

plantera mera hejregina

3 saker jag ser fram emot
✎ att få ett arbetsrum
✎ när Ines kan kramas tillbaka
✎ knoppar på träden!!!!

3 saker jag fasar för
✎ klippa mig
✎ tråkiga och dyra inköp
✎ att missa nuet

3 saker jag gillar
✎ plantera om
✎ när man går mellan ute och inne utan att känna skillnad
✎ min lilla familj

Annons

3 saker jag inte gillar
✎ den gigantiska busken framför uteplatsen
✎ tömma slasken
✎ dålig reklam på tv

3 saker jag vill
✎ se midnattssolen
✎ gå en kurs i keramik
✎ ta mig framåt

3 saker jag borde
✎ anordna en loppis/rensa ut
✎ se om första säsongen av bron
✎ duscha

3 saker jag kan
✎ komma ihåg vad någon sa för 5 år sedan
✎ dricka jättesnabbt
✎ lösa problem

3 saker jag inte kan
✎ lyssna och göra samtidigt
✎ laga mat
✎ hitta utan gps

3 saker jag har på hjärnan
✎ idéer jag inte hinner genomföra
Lovis godnattsång
✎ vardagsstrukturen

3 saker jag pratar om ofta
✎ minnen
✎ nästa steg i renoveringen
✎ hur saker fungerar

3 saker jag önskar mig
✎ ett snickeri
✎ en buss som går raka vägen in till stan
✎ ett fint skåp att gömma tv:n i

3 saker jag blir lugn av
✎ Mattias
✎ ingen tid att passa på morgonen
✎ att släppa kontrollen

3 saker jag blir stressad av
✎ full mail
✎ full hjärna
✎ att inte ha ett efternamn

3 saker jag ska göra i helgen
✎ pussa min familj
✎ träffa David+Sara+Olof och gulla med tillskottet Ester
✎ fräsa spår för elen i vårt blivande sovrum + Ines blivande sovrum

3 saker jag gjort det senaste
✎ torkat dregel
✎ fixat autogiro på alla räkningar!!
✎ haft en hund på besök

PS. förra gången jag skrev den här listan var livet helt annat <3

PS2. nu tror jag det fungerar att kommentera igen!! (→ prova gärna ← hehe)

PS3. numera syns alla kommentarer mellan inläggen när man bläddrar i bloggen = lättare att läsa kommentarer + för läsare/mig att hitta till era bloggar = ☼ (så glöm inte skriva era adresser under kommentaren så blir den automatiskt till länk när ni postar)

PS4. det går dock inte att bläddra mer än två inlägg bakåt i bloggen för tillfället men det jobbas på det!

PS5. puss&kram + trevlig kväll

DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • sandra

  fin lista, känner igen mig i mycket. vill också komma framåt, gå keramikkurs och rensa ut! förresten, om ni har en trädgård och vill ha hjälp med den är här en som hade tyckt det var roligt 🙂 (på tal om jobbiga buskar framför uteplatser). jag kanske inte är den som kan plocka bort den bokstavligt talat men att designa trädgårdar tycker jag är himla roligt. /s

  • hejregina

   hej! alltså trädgården kommer få vara som den är ett tag tills vi är klara lite mer inne (så det kommer nog dröja ett tag, hehe) men sen kanske vi vill ha lite input! (: jag förstår mig inte på trädgård alls, tycker det är svårt att tänka hur man vill ha det. men mattias älskart! (tur för mig)

   • sandra

    förstår det – det brukar vara något som får vänta till sist. men ack så härligt när man tar tag i det och det blir gjort.
    min hemsida är ehrtradgard.se (obs! under uppbyggnad) men där finns lite info om hur allt går till. kram

    • hejregina

     tack (:

 • Eli

  TACK för att du skrev att du inte kan laga mat! Jag kan inte och gillar inte att laga mat och kan känna mig så sämst när alla pratar om alla speciella maträtter de lagar etc när jag som oftast ”lagar” tortellini med pastasås. Så lättande med en kreativ och bra person som inte heller kan laga mat.

  Din blogg är underbar!

  • hejregina

   <3 & tack!

 • jag kan inte heller laga mat!!! trodde jag var den enda bloggaren av den sorten.

  • hejregina

   hehe, vi kan bilda klubb!

 • Hei Regina! Fin liste å lese, nesten så jeg fikk lyst til å lage en selv 🙂 Jeg lurer på om du kunne tatt deg to minutter for å kikke på villabetula.com? En ganske fersk blogg med en ny vri: everything´s for sale! Det hadde vært glede og lykke om du hadde sett på den, sagt hva du tenkte om den, og aller helst nevne den selvfølgelig. Alle vet sikkert hvor viktig det er å bli nevnt… På forhånd tusen takk! Og takk for en flott blogg som jeg følger slavisk! 🙂

  • hejregina

   hej! tittade bara in en snabbis (ser väldigt fint ut!) men ska bläddra lite noggrannare snart (: gillar tvisten (!)

 • http://nouw.com/michaeladavhol

  Hej!
  Vad fin lista!
  Får jag använda den i min blogg?
  Och alltid super fina inlägg och bilder!

  • hejregina

   självklart! (:

 • Lo Hedengran

  jag läser ofta din blogg, men kommenterar sällan. så ville bara slänga iväg ett jag-tycker-du-är-bra-meddelande!
  kram!
  https://feministfasoner.wordpress.com

  • hejregina

   <3 <3 <3 !

 • Karin

  Vilken bra lista! Är det okej om man lånar den?
  Kram
  http://www.magnusdotter.blogspot.com

  • hejregina

   gört!

 • Klara

  Andra punkten på 3 saker jag gillar är ju <3 Himla bra lista! Är det okej om jag lånar den till min blogg?

  • hejregina/agnes

   självklart! (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar