Annons
Annons

3 saker. Vi har:

hejregina.blogspot.com köket3L✍ fortfarande den här blomman på köksbordet som jag plockade hos mina föräldrar i början på augusti. Världens bästa blomma. Lika fin fortfarande.hejregina.blogspot.com sideboardL✍ börjat göra iordning vardagsrummet! Vi målar, möblerar om och övervakar blockethejregina.blogspot.com kokbokL✍ fått Bonniers vegetariska kokbok av Mattias föräldrar i inflyttningspresent.

Annons

Verkligen så att man vill laga mat med en gång, så fin.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Har nu ägnat flertalet minuter på din blogg och kommit fram till att den är kalas och jag tänker verkligen fortsätta komma hit. Glad fredag!

    Bonniers vegetariska kokbok tänkte jag försöka hitta på bokmässan imorgon för den verkar verkligen megabra.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar