Annons
Annons

4 månader!

Ines 4 månader 3

Nu är den här personen redan 4 månader! Det är faktiskt helt sjukt. I vanliga fall kan ju 4 månader flyga förbi utan att man hinner med något alls och helt plötsligt är 4 månader hela hennes liv

Ines 4 månader 2

Hon kan nu: kikna av skratt ☑ fånga sina fötter ☑ rulla runt ☑ vakna varannan timme på natten ☑ låta som en bil = blöta ner hela sig på 5 minuter ☑ få oss att kikna ☑ ha sidbena, mittbena eller lugg beroende på humör pga fått en borste ☑ sova en hel dag i utmattning efter att ha träffat mycket folk ☑ bitas ☑ vara supersupermjuk och nyvaken ☑ gömma sig under täcket ☑

Annons
DELA (20)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Agnes! Hon är så himla fin. Och vad mycket bra grejer hon kan redan 🙂

  http://annamarialarsson.se/blogg

  • hejregina

   tack fina du! hoppas jag får presentera er för varandra någon gång 🙂

 • Bendte

  Vad gulligt Inez är! Och vad glad jag är, att min dotter är 2,5 år nu och vaknar bara sällan varannan timme. Det blir bättre!

  • hejregina

   skönt att höra! hehe

 • Karin

  Något av det sötaste jag sett! Det är så mysigt med barn, åtta gånger av tio i alla fall. Ta hand om er, kram. /Karin
  http://www.magnusdotter.blogspot.com

  • hejregina

   <3

 • agnes/hejregina

  haha, åh nej, fel sak att vara före i utvecklingen med! jag ser också att hon är lik mig och jag brukar aldrig se sånt. i början tyckte mattias nästan det var lite obehagligt för att det var jag som stirrade på honom, hehe <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar