Annons
Annons

fyra oktober

delfin2

2011 hade jag precis börjat blogga. Jag visade bilder på delfinerna som jag träffade på Nya Zeeland och berättade om mig själv med hjälp av 88 frågor

8063506137_8fb3db5750_z

2012 gjorde jag en matta till vår balkong och stämplade fina ord från Madrid

Annons

11064121185_dc116cf24c_z

2013 blev en ikea klocka till en val och sen flyttade jag runt möbler i vår då ganska nya lägenhet som inte såg ut som den gör nu

hejregina.elledecoration.se vigselring3textplace

2014 berättade jag om min vigselring och målade en sänggavel på väggen, men det kommer ni kanske ihåg för det var ju precis nyss ☜

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar