Annons
Annons

4 saker på senaste tiden

hejregina.elledecoration.se vardagsrum

▲ Jag har målat om vårt soffbord. Ljusgrönt/grått. Det gick inte att få ordning på de ojämna fläckarna i träet. Så då fick det bli helmålat istället (under soffan skymtar min tillfälliga ateljé. Mattias tål inte att saker ligger framme och för att ha någon stans att greja när vi möblerade om mellan arbets- och sovrum flyttade vi ut soffan en meter från väggen. Så där kan jag breda ut mig med dagsljus, tv och sällskap utan att behöva plocka undan. Och han slipper se. Vinst Vinst)

Annons

hejregina.elledecoration.se kök

▲ Jag har lyckats hålla en basilika vid liv för första gången i mitt liv. Tycker de dör så fort man inte vattnar på en kvart, men nu anstränger jag mig. Lite torr men fortfarande vid liv

hejregina.elledecoration.se ljus2

▲ Vi har kastat ut den här ):/(: Den luktade rök och förpestade hela rummet, vilket vi inte märkte i början eftersom jag målat om den. Vi orkade inte göra något åt det när jag var gravid och inte kunde gå in i rummet pga överkänslighet mot lukt, men när det blev som det blev gjorde vi ett ryck. Eftersom den skulle sunka ner vilket hem som helst så sågade vi rått ner den i bitar och körde till tippen. Tråkigt för att vi gillade den men skönt för att vi kan använda rummet igen. Nödvändigt ont

hejregina.elledecoration.se hall

▲ Sen har soffan flyttat ut i hallen. Vi hade den i sovrummet innan men den blev bara full av kläder så nu står den på hedersplatsen. Första synen när man kommer innanför dörren och ett oväntat trevligt ställe att läsa mail och prata i telefonen på

Ps. Det här gör att jag älskar Malmö mer än jag redan gjorde:
Supermysig blogg! Jag hittade hit via Sandra och jag tror minsann att du och jag bor grannar. Mitt köksfönster är mitt emot ditt vardagsrumsfönster. Kände igen din fina YOU-lampa och den med tre skärmar. Liten värld asså
(hejhej på andra sidan) Min fina lagom stora stad ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Så mysigt! Trist med byrån dock, den var ju så snygg!

  http://herbariumet.blogg.se

  • Regina

   i know ):

 • Malin

  Jag skulle flytta in hos er närsomhelst. Ert hem ser verkligen mysigt ut! Sen undrar jag om blomman med rödaktiga (?) lite flygiga blad längst till höger i fönstret på den första bilden, vet du vad den heter? Och är den svår att sköta om?

  • Regina

   tack (: det är en röd klöver! inte så svår alls tror jag, kan skriva lite mer om den i nästa frågor&svar, kram

 • Lisa

  Måste bara säga att din blogg är så otroligt inspirerande! Blir lycklig varje gång jag ser att du har uppdaterat!

  • Regina

   <3 tack

 • Fanny

  Hej! Tack för en väldigt väldigt fin blogg. Vad heter växten på vardagsrumsbordet? Så fin!

  • Regina

   det är en fd avokadokärna (:

 • Ajsa! Om du orkar och vill och kan och… osv. så ta gärna med en stickling från den goa röda växten! Kram, ses på torsdag

  • Regina

   ska bli!

 • åh, vad tråkigt med möbeln som var så fin 🙁 älskar för övrigt hela ert hem, ser jättemysigt ut!

 • guud så fint med grannen. + mattan är fantastisk.

  • Regina

   ja men ellerhuur!

 • stina

  hej hej, har du, eller någon annan tips ang. papperstejp?? hur använder man papperstejp? har testa från flera olika affärer men de släpper nästa på en gång jämt och ständigt :/

 • Vad fint! Jag har precis flyttat till Lund men är väldigt pepp på att upptäcka Malmö! Om du har några tips att dela med dig av vore det fantastiskt!

 • Snyggt! Ser precis ut som min basilika, man får vattna nästan varje dag!

 • Pingback: sticklingar, små ekar och torkad basilika | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar