Annons
Annons

4 steg hittills

växter i vardagsrummet (hejregina)

Hej! Just nu håller vi alltså på med omgång två av vardagsrummet och hittills har vi passerat följande steg: ⊙ normalt, allt som vanligt

renovering (hejregina)

⊙ Flytta bort alla alla möbler och pussla in i sovrummet

dra ny el renovering (hejregina)

⊙ Markera ut var uttagen ska sitta

Annons

dra ny el renovering (hejregina)2

⊙ Kolla hur det går för elektrikerna

+ att ha ett litet tunt lager damm över hela vår existens, men det hör ju till. Så fort den sista elen är dragen ska vi börja mura igen spåren och sen spackla ut i oändlighet så att det blir jämnt och fint. Njuter av detta så mycket! Och lever redan i det färdiga resultatet (som vanligt). Imorn hämtar jag prov för väggfärgen och sen är det mest göra och inte så mycket bestämma kvar = ett steg närmare, kram!

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar