Annons
Annons

4 stolar

hejregina.blogspot.com stol2Jag har fyndat på blocket. Vi åkte ut mot Limhamn och hamnade i en idyll full av kolonilotter. Massvis av små trästugor med gamla fönster i pastelliga färger. Stora nog att bo i. Trädgårdarna var inringade av häckar med små grindar som ledde in till husen.

Annons

Och så var det fullt av äppelträdhejregina.blogspot.com stol1Vi småpratade med kvinnan som sålde, om hur fint det var att man kunde bo bland små stugor i en stad. Hon sa att de stänger av vattnet i oktober så man inte ska bo där året om, vilket var synd men att det var världens bästa sommarstuga. Så fick vi med oss de här hem. 50tals stolar med små smala ben och böjda ryggstöd. Jag gillar blocket. Att se vem som använt möblerna innan och få med sig små minnen. 

Sen åkte vi till Stoff och Stil och köpte möbeltyg
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • fantastiskt fina!

  • Hur gick det med omklädningen? Hade du samma skräpstoppning inuti som jag?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar